Svi detalji Lukinog transfera: Srbin dobija astronomsku sumu, Zvezda trlja dlanove!

Autor:

Sport

04.06.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se Srbija, ali i Španija! Talentovani srpski napadač, Luka Jović je zvanično Realov. Mnogi trljaju ruke zbog Jovićevog transfera, a evo detalja prelaska mladog Srbina u redove "kraljevića".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović konačno u Madridu!

Srpski reprezentativac je potpisao ugovor na šest godina, dok će ''kraljevski klub'' Ajntrahtu iz Frankfurta platiti 60 miliona evra! Međutim, neće nemački klub dobiti sav novac.

Ajntraht je nedavno otkupio Jovića od Benfike za šest miliona i 20 odsto od naredne prodaje, što znači da 12 miliona u ovom slučaju idu za Lisabon.

Tu je i menadžer Falji Ramadani koji je sa čelnicima Reala 29. marta započeo pregovore oko prelaska Jovića na Santjago Bernabeu. Njemu, prema navodima španskih medija, pripada devet miliona evra.

Što se tiče samog Jovića, on će inkasirati 50 miliona evra za šest sezona na koliko je potpisao ugovor.

Pare će dobiti i Crvena zvezda! Crveno-beli će na osnovu trening kompenzacije (ona iznosi 2.5 odsto), dobiti 1.5 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading