Crvena zvezda po proverenom receptu na pripremama za Evropu i nove izazove!

Autor:

Sport

04.06.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po proverenom receptu, Zvezda će od 17. juna do 2. jula boraviti u Vindišgarstenu gde je predviđeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Šampion Srbije kreće sa pripremama!

Dve nedelje posle završene sezone u kojoj su odbranili šampionsku krunu, fudbaleri Crvene zvezde vratiće se profesionalnim obavezama. Prvi korak u novoj takmičarskoj godini za izabranike Vladana Milojevića predstavljaće testiranja i pregledi koji za zakazani za 7. i 8.  jun.

Već dan kasnije, 9. juna, fudbaleri Crvene zvezde će otputovati na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema za nove izazove. Tokom boravka na našoj najpoznatijoj planini crveno-beli će u najvećoj meri raditi na fizičkoj pripremi, a povratak u prestonicu zakazan je za 15. jun.

Posle samo dva dana boravka u Beogradu šampion Srbije će se preseliti u letnju bazu iz koje je prošle sezone krenuo ka istorijskim uspesima. Po proverenom receptu, Zvezda će od 17. juna do 2. jula boraviti u Vindišgarstenu gde je predviđeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading