(FOTO) "Grobari" se oglasili povodom transparenta protiv Ožegovića

Autor:

Sport

03.09.2017

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan iskoristio je reprezentativnu pauzu da odigra prijateljski meč protiv Mačve, a pobeda crno-belih od 2:0 bila je u drugom planu zbog transparenta navijača protiv poslednjeg pojačanja Ognjena Ožegovića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Grobari ne opraštaju "ružnu prošlost" Ožegoviću

Saopštenje Grobara okačeno na "Fejsbuku" prenosimo u celosti i bez ispravke:

Navijačka grupa Grobari je na prijateljskoj utakmici sa Mačvom jasno pokazala svoj stav po pitanju dovođenja Ognjena Ožegovića.Neko ko je vređao naš klub i navijače ne može biti naš ljubimac i to moraju da shvate svi Grobari i uprava kluba!

Ožegović je sada igrač Partizana i mi nećemo narušavati stabilnost ekipe,zalaganjem i borbenošću za dres za koji je plaćen,biće dovoljni da ga ne vređamo ali sigurno ne i dovoljni da ga zavolimo.

Put do našeg poverenja i poštovanja je dug,pun je znoja i krvi koji moraju da se proliju za crno beli dres i to svaki novi igrač treba da zna.Ćuti i pogini za svaki pedalj terena do poslednjeg zvižduka jer već sutra ćeš otići i doći će neko drugi a na kraju smo mi ti koji ostaju zauvek verni Partizanu – piše u saopštenju Grobara.

Foto: facebook.com/GrobariJug!!!
"Grobari" ne opraštaju Ožegoviću "ružnu prošlost"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading