NISAM SILOVATELJ, PRISTALA JE NA SEKS!

Autor:

Sport

04.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kači se s Nejmarom! Samo dan nakon što je jedna devojka optužila 27-godišnjeg Brazilca da je silovao 15. maja u hotelu u Parizu, as Pari Sen Žermena odbacio je optužbe. I to kako. Objavio je na zvaničnom Fejsbuk profilu gomilu dokaza u vidu Vacap prepiske sa sve golišavim fotografijama i video-zapisima koje mu je slala pomenuta devojka.

- Od sada ću sve transparentno objavljivati. Sve razgovore s tom devojkom, sve naše trenutke, od kojih su mnogi intimni, ali je to neophodno da se vidi šta se zapravo dogodilo. Dogodilo se ono što se inače dogodi kada se par nađe u četiri zida. Nikog nisam silovao, pristala je na seks. Nakon te večeri smo nastavili s dopisivanjem i tražila mi je da joj pošaljem suvenir za njenog sina. Sve ovo me je jako iznenadilo - rekao je Nejmar, objavivši osmominutni video u kom se vide brojne nage fotografije devojke koja je 17. maja podnela tužbu protiv njega za silovanje.

Nejmar: Morao sam ovo da uradim da bih se zaštitio od ucena

Brazilcu je jasno da se ovde radi o pokušaju iznude.

- Morao sam ovo da uradim, morao sam da izložim svoj život javnosti zbog ucenjivanja - nije naivan Nejmar.

Postupak prve zvezde PSŽ mnoge je podsetio na sličan potez Ognjena Vranješa, koji je nedavno dostavio medijima vruće fotke koje mu je navodno slala pop-diva Jelena Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading