Rakitić potpuno iskreno o Rejesu

Autor:

Sport

03.06.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić odao je počast tragično preminulom španskom igraču Hoseu Antoniju Rejesu, istakavši da ga je smatrao članom porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Ivan Rakitić

Rejes je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u subotu u 36. godini. Sa Rakitićem je igrao u Sevilji dve i po godine, pre nego što se hrvatski fudbaler preselio na "Kamp Nou" u leto 2014. godine.

- Nemam reči. On je jedan od retkih koji je svoju radost van terena prenosio na sve, bio je saigrač kakvog su svi želeli. Od prvog dana kada se vratio u Sevilju izgledalo je da preuzima kontrolu, svi su ga želeli - saigrači, klub, navijači. Nije nas napustio samo bivši saigrač, već neko ko je bio deo moje porodice. Ne dobijate tako često priliku da upoznate ljude kakav je Hose Antonio bio, a mi smo se povezali od prvog dana, a takav je slučaj bio i sa mojom suprugom i porodicom - rekao je Rakitić.

Rakitić je istakao da i dalje ne može da veruje da se takva tragedija desila i najavio je da će pomoći njegovoj porodici.


- Pre nekoliko dana smo baš pričali o okupljanju, da se vidimo ponovo i zaista ne znam šta da kažem u ovom trenutku. Želim da podržim njegovu porodicu, roditelje, ženu i sve koji su ga voleli, biću tu za njih - naglasio je Rakitić.

Tokom karijere, Rejes je, između ostalog, igrao za Sevilju, Arsenal, Real, Atletiko, Benfiku i Espanjol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading