ĐOROVIĆ: Želimo da budemo prvaci Evrope!

Autor:

Sport

03.06.2019

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović istakao je danas na okupljanju "Orlića" pred Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu da je cilj evropska titula.

RepublikaFoto: fss.rs
Goran Đorović

- Želimo da budemo evropski prvaci! Uvek težimo najboljem i to je jedini ispravan stav. Imamo legitimno pravo da se nadamo tome, kao i sve ostale reprezentacije. Tu smo, među 12 najboljih u Evropi. To su sve izuzetni timovi, ali izuzetni smo i mi. Teren je merilo i tamo treba da se pokažemo. Da li ćemo mi uspeti u nameri ili neko drugi, pokazaće takmičenje - kazao je Đorović na okupljanju reprezentativaca, prenosi Sport klub.

Na spisku su se našli fudbaleri poput Luke Jovića, Nikole Milenkovića, Saše Lukića, Andrije Živkovića i Nemanje Radonjića koji će pre toga nastupiti i za A reprezentaciju u kvalifikacijama za EURO.

- Ti igrači će prvo nastupati za A reprezentaciju, pa će nam se priključiti. Nadam se da će biti zdravi svi. Iskoristićemo to vreme između da se ugiramo i dostignemo maksimum.

Đorović je odgovorio i na pitanje zbog čega na spisku nema Marka Grujića.

- Kao što nikad nisam komentarisao igrače koji nisu na spisku, tako neću ni sad. Imam veliko poštovanje prema Marku, ali imam i prema svima ostalima koji su igrali, a sad nisu sa nama. Svi su oni budućnost srpskog fudbala.


Srbija će u Trstu igrati protiv Austrije, Nemačke i Danske u okviru grupe B, takmičenje se održava od 16. do 30. juna.

- Nemci su evropski prvaci, Austrijance poznajemo, igrali smo sa njima, Danska je izuzetno dobra. Ponavljam, na ovom nivou nema slabih rivala i mi smo napravili veliki uspeh plasmanom na EP - zaključio je selektor "Orlića".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading