Remont Intera počinje danas: Konte zna ko odlazi, pojačanja spremna!

Autor:

Sport

03.06.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte će danas u sportskom centru Intera razgovarati sa igračima, izneti im planove, oprostiti se od onih na koje se ne računa. Plan za prelazni rok spreman.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte krenuo u pravljenje novog Intera!

Antonio Konte danas započinje svoju odiseju na klupi Intera. Naime, on će prvo održati sastanak sa igračima koji odlaze. Sigurno je da Sedrik, Keita i Vrsaljko neće biti otkupljeni, a klub napuštaju iskusni Miranda, Dalbert, Borha Valero i Žoao Mario koga bi želeo bivši klub, Sporting.

Ono što je možda iznenađenje je namera da se proda Perišić, kao i vođa suprotstavljenog klana, Ikardi. Prvi bi mogao da bude deo paketa za Lukakua, mada je to neizvesno, ipak, Hrvat će imati ponuda.Što se tiče Ikardija situacija je teža. Naime, on hoće da ostane u Italiji, želi u Juventus, ali teško je očekivati da šampion u zamenu za njega prosledi Dibalu, što traži Konte. Vanda Ikardi ponavlja da njen suprug želi da ostane u klubu, ali to je nemoguće, Konte je već rekao čelnicima da ga ne želi u timu.

Inače, on je u Madridu na finalu Lige šampiona razgovarao sa predsednikom Žangom, dobio je obećanje da će biti ulaganja u tim, a današnji "Korijere delo Sport" pominje sumu od 200 miliona evra. Ona bi trebalo da bude utrošena na Kjezu iz Fiorentine, Barelu iz Kaljarija, Džeka i bekove, verovatno Danila iz Mančester Sitija, dok se pominjao i Kolarov.

Videćemo hoće li proći posao sa Junajtedom oko Lukakua, ali Konte želi da ima Lukakua, Džeka, Kjezu i Lautara Martineza na raspolaganju, on veruje da je Interov najveći problem u napadu i želi da ga gotovo kompletno promeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading