Borusijin vojnik ostaje još godinu dana na Vestfalenu!

Autor:

Sport

03.06.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marcel Šmercel ostaje u Borusiji Dortmund, uprkos dolasku skupo plaćenog Nika Šulza iz Hofenhajma. Potpisivanjem novog ugovora, iskusni levi bek će produžiti svoju epizodu u žuto-crnom dresu koja traje jedanaest godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šmelcer nastavlja svoju epizodu u žuto-crnom!

Samo dva dana po okončanju Bundeslige, kad je na stadionu „Vestfalen“ promovisan Niko Šulc, mnogi su bili spremni da protumače kako dolazak reprezentativca iz Hofenhajma znači siguran odlazak Marsela Šmelcera, međutim, iskusni levi bek ostaće u Borusiji iz Dortmunda. Najmanje još godinu dana.

Bar tako uverava Bild, potkrepljujući svoju tvrdnju rečima sportskog direktora Mihaela Corka.

- Gostovanje u Menhengladbagu definitivno nije bila Marselova poslednja utakmica za nas. Dečko je u potpunosti posvećen Dortmundu, identifikovao se sa klubom -  rekao je Cork.

Šmelcera ugovor sa Milionerima veže do juna 2021, te iako je u januaru proslavio 31. rođendan, a nije se naigrao minule sezone (sve skupa samo 11 utakmica) veruje da može da pomogne. Makar mu konkurencija bio pomenuti Šulc, a po toj strani – ako se spusti u odbranu – može da dejstvuje i Portugalac Rafael Gereiro.

Šmelcer je celu karijeru proveo u Borusiji, za koju je odigrao 357 utakmica i dao šest golova, osvojio je dve Salatare, dva DFB kupa i dva Superkupa Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading