Liverpul spremio nagradu: Novi ugovor za šampiona Evrope!

Autor:

Sport

03.06.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici Liverpula spremni su da menadžeru tog kluba Jirgenu Klopu ponude novi ugovor, uprkos tome što mu trenutni ističe 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi ugovor za šampiona Evrope!

Nemački strateg (51) na osnovu sadašnje saradnje godišnje zarađuje sedam miliona funti, ali Fenwey grupa, u čijem vlasništvu je klub sa Enfilda, namerava da mu značajno poboljša primanja i osigura njegov ostanak i u budućnosti.

- On je neverovatan menadžer i sjajan čovek. Kad vidite kako ga igrači bacaju uvis, shvatite koliko je on voljen u Liverpulu -rekaoje predsednik Crvenih Tom Verner.

Time u Liverpulu žele da nastave putem dugoročnog projekta, uspostavljenog Klopovim dolaskom 2015. godine, pošto su u prethodnom periodu potpisane dugoročne saradnje sa najvažnijim fudbalerima. Jirgen Klop u ovom trenutku prima 8.000.000 evra na godišnjem nivou, a prema novom bi godišnje trebalo da inkasira 11.000.000.

Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino imaju ugovore do 2023, a Trent Aleksander-Arnold i Endi Robertson do 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading