Srbije će svi da se plaše!

Autor:

Sport

03.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka - Srbija 1:1 u prijateljskoj utakmici i isti rezultat protiv Ronalda i ekipe u Portugalu samo nekoliko dana kasnije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo - dokazali su da uspeh iz Lige nacija (osvojeno prvo mesto u grupi) i konstantno dobre igre izabranika Mladena Krstajića nisu slučajnost.

RepublikaFoto: Heineken
ZAJEDNO GLEDALLI FINALE LŠ: Maksimović, Dmitrović i Rajković

Sve je manje onih koji pre meča, a pogotovo posle, osporavaju učinak "orlova". Golmani Marko Dmitrović i Predrag Rajković, kao i mladi vezista Nemanja Maksimović, uveravaju da će uskoro Srbije svi da se plaše!

NE ŽIVI SE OD PROŠLOSTI

Prvu sledeću priliku za dokazivanje naši najbolji fudbaleri imaće već u petak, kada gostuju Ukrajini u 2. kolu B grupe kvalifikacija za EVRO. Danas će se tim povodom okupiti u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

- Remizirati sa Nemačkom i Portugalom, i to na strani, sigurno je veliki uspeh. Međutim, svesni smo da se od starih zasluga ne živi i da moramo da jurišamo na sva tri boda i u Lavovu, dok se trijumf protiv Litvanije tri dana kasnije u Beogradu podrazumeva - kaže Dmitrović, dok njegov kolega sa gol-linije Rajković dodaje:

- Atmosfera u timu je fantastična, zbog toga dobri rezultati ne izostaju u poslednje vreme!

IMAMO PAKLEN TIM

Maksimoviću je malo falilo da sa Hetafeom izbori Ligu šampiona. Međutim, pokazao je klasu u španskoj Primeri, baš kao i Jović, Gaćinović i Kostić u Nemačkoj, Kolarov i Milinković-Savić u Italiji, Mitrović je razbijao rivale u Engleskoj...

- Imamo paklen tim, međutim, prate nas ti loši rezultati iz prošlosti kada nismo uspevali da se kvalifikujemo na velika takmičenja. Sada imamo dobre rezultate i, čini mi se, nikad bolju atmosferu. Verujem da će uskoro naši navijači početi da nas respektuju, a rivali da se plaše kada igraju protiv Srbije - iskreno će Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading