FInale Lige šampiona a Ronaldo u centu pažnje

Autor:

Sport

01.06.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Kristijano Ronaldo i ovog leta biti u centru pažnje svetskih medija?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Iz Španije stižu vesti da je PSŽ spreman da proda Nejmara ili Mbapea i da dovede Kristijana Ronalda. Oni bi navodno ponudili Portugalcu ugovor od 50 miliona po sezoni, bio bi potpisan na dve godine.

Juventusu bi pripalo 140 miliona evra, "Diario gol" piše da je Portugalac zainteresovan, ali da Juventus ne pomišlja da ga pusti.

Šta bi bila namera PSŽ?

Prvo marketing, tačnije dizanje popularnosti, plus promocija Mundijala u Kataru.

Drugo, u Parizu živi ogromna portugalska kolonija, nisu zaboravili korene, Francuzi su im pružili utočište kada su bežali od Zalazarove diktature. Procena je da u glavnom gradu Francuske živi oko    300 000 Portugalaca, a da ih je u celoj zemlji oko 1.7 miliona. Kako bi deo njih, oni koji navijaju za PSŽ dočekali Ronalda, nije teško pretpostaviti.


Verovatno bi Nejmar bio prodan u slučaju da stigne Ronaldo, on je mnogo ozbiljniji, ima sve kvalitete vođe i u PSŽ su uvereni da bi imali mnogo veće šanse da ostvare san,  osvoje Ligu šampiona.

Ali, Juventus kako rekosmo, ni za kakav novac neće prodati Ronalda ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading