Miloš Degenek jednom objavom raspalio navijače Crvene zvezde!

Autor:

Sport

01.06.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Australije, Miloš Degenek trenutno je na odmoru u Beogradu. Slobodno vreme je iskoristio da poseti stadion Rajko Mitić, ali kako je većina saigrača na odmoru, predpostavlja se da je otišao na sastanak sa čelnicima kluba.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Moguć povratak u letnjem prelaznom roku...

Prvenstvo u Saudijskoj Arabiji je gotovo, a Milošev Al Hilal je zauzeo drugo mesto sa samo bodom zaostatka iza šampiona Al Nasra. Degenek je na terenu proveo 898 minuta i pritom je odigrao jedanaest utakmica.

Kako se može čuti, Crvena zvezda je zainteresovana da ga dovede na pozajmicu sa pravom otkupa ugovora, iako je prošlo samo šest meseci od njegove prodaje za 3.600.000 evra. Šampion Srbije ima jednu olakšavajuću okolnost, a to je da Al Hilal još uvek nije platio ceo transfer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po zimi, kiši, suncu, snegu ili košavi... ?⚪

A post shared by Miloš Degenek (@degenekmilos) on Jun 1, 2019 at 4:03am PDT

 

Degenek je tokom karijere igrao za Štutgart, 1860 Minhen, Yokohama F. Marinose, Crvenu zvezdu i sada Al Hilal. Za reprezentaciju Australije odigrao je 25 utakmica uz jedan pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading