Anri očajan: Legenda Arsenala sa oprostila od Rejesa potresnom porukom!

Autor:

Sport

01.06.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prerano je otišao nekadašnji as Sevilje, Arsenala, Reala, Atletika, Benfike, čijoj porodici ljudi širom sveta ostavljaju poruke podrške. Tjeri Anri je očajan i ne može da dođe sebi posle potresnih vesti, emotivnu poruku je ostavio na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tjeri Anri

Vest da je proslavljeni španski fudbaler Hoze Antonio Rejes (35) poginuo u saobraćajnoj nesreći ostavila je celu Evropu u šoku. 

Nekadašnji Rejesovi saigrači i ostali sportisti se oglašavaju se putem društvenih mreža, a jedan od onih ko je to uradio jeste legenda Arsenala Tjeri Anri, koji je upravo u londonskom klubu imao tu čast da igra sa Špancem.

- Potpuno sam emotivno razoren vestima o Hozeu Antoniju Rejesu. Bio je sjajan fudbaler, fenomenalan saigrač i izuzetan čovek. Porodici i prijateljima želim da ostanu snažni i hrabri u ovim teškim trenucima - poručio je očajni Tjeri Anri na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading