Od Barsinog nezaustavljivog trija je ostala samo "Vacap" grupa!

Autor:

Sport

01.06.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Barselone, Lionel Mesi smatra da je njegov nekadašnji saigrač, Nejmar fenomen, a otkrio da je i dalje u kontaktu sa sjajnim ofanzivcem. Ono što je zanimljivo da bivšio trio Barse Mesi, Nejmar i Suarez još uvek ima "Vocap" grupu.

RepublikaFoto: instagram.com/leomessi
Suarez, Nejmar i Mesi

Nejmar je 2017. godine prešao iz Barselone u Pariz Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra i postao najskuplji igrač u istoriji fudbala.

Pre odlaska, Nejmar je sa Mesijem i Urugvajcem Luisom Suaresom činio takozvani "MSN" trio, koji mnogi smatraju jednim od najubojitijih napadačkih trojaca u modernoj istoriji, zajedno su osvojili dve La Lige, jednu Ligu šampiona i tri Kupa kralja.

- Imam grupu na Vocapu u kojoj smo Suares, Nejmar i ja. Nejmar je fenomen i da, mi smo i dalje u kontaku, ime naše grupe je "Tri Južnoamerikanca" ili tako nešto- rekao je Mesi.

Mesi je komentarisao šokantnu eliminaciju svoje ekipe u polufinalu Lige šampiona od Liverpula, nakon što je u prvom meču katalonski klub na "Kamp Nou" slavio 3:0.

- Ono što se desilo u Liveprulu bila je velika sramota. Pravili smo glupe greške. Finale između Liverpula i Totenhema biće veoma izjednačeno- zaključio je Mesi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading