Da li je Jirgen Klop rođeni gubitnik?!

Autor:

Sport

31.05.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop vodiće u subotu uveče protiv Totenhema treći put svoj tim u finalima Lige šampiona, a budući da je u prethodna dva puta poražen, postavlja se pitanje da li je Nemac rođeni gubitnik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Prošle godine Klopov Liverpul je u Kijevu poražen od Reala, a pre šest sezona je izgubio od minhenskog Bajerna vodeći Borusiju iz Dortmunda.

U subotu uveče u Madridu ima priliku za "treću sreću", ali se ne uzbuđuje previše na lošu tradiciju u finalima pred susret sa Totenhemom.

- Ne mislim da nisam imao sreće u karijeri, baš naprotiv. Nisam pobeđivao u finalima, ali sam slavio u dosta polufinala. Ne vidim sebe kao gubitnika, jer vrednujem dosta svoju karijeru. Mnogo srećan zbog toga, ali to nije važno, jedino što je bitno je šte ćemo uraditi u finalu - rekao je Klop na konferenciji za medije.

 

Klop je pohvalio Totenhem rekavši da je reč o velikom timu protiv kojih dueli nose ogromnu neizvesnost, a onda se osvrnuo i na prošlosezonski poraz od Reala.

 

- Ništa nisam naučio iz tog poraza, jer su viđena tri čudna gola. Ove sezone smo mnogo zreliji, odigrali smo više od 50 mečeva. Napredovali smo dodatno, osvojili prvo mesto u grupi - rekao je Klop i naveo da je sve moguće u finalu.

Duel između Liverpula i Totenhema igra se u subotu od 21 sat na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
aco

31.05.2019 22:12

Pa zar i finale(drugo mesto )nije uspjeh??