JEDINSTVENI MILOJEVIĆ: Emocije i duša, pre para

Autor:

Sport

31.05.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević je bio viđen na izlaznim vratima FK Crvena zvezda, ali je ipak odlučio da sve ponude ostavi po strani i ostane u redovima srpskog šampiona i naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Osim duple krune koja mu je i ove godine promakla, Milojević je u prethodne dve sezone uspeo k'o što nije skoro pošlo za rukom nijednom treneru u Zvezdi.

Rastanak je bio viđen, ali je Milojević u zadnji čas odlučio da ne menja klub.

- U današnje vreme novac igra veliku ulogu, ali jedan sam od ljudi koji ne gleda samo pare, već sluša srce. Zvezda je klub koji volim, kad su me zvali da pomogne prem dve godine šta sam drugo mogao nego da odgovorim? Za nas je to i više od ljubavi. Nije pitanje para. Novac dođe i prođe i da, bilo je ponuda, ali imao sam nešto da završim u Crvenoj zvezdi i nisam mogao sad da odem. Kad budem shvatio da više nisam potreban Crvenoj zvezdi otići ću i prepustiti mesto drugima - rekao je Milojević za grčku "Gazetu".

Prema njegovim rečima, Zvezda je poput religije, a rad u njoj je izuzetno iscrpljujuć, ako se radi iz srca.

- Nije bilo teško odlučiti, Crvena zvezda je veliki klub, klub koji stvara šampione, klub kojem poklanjaš dušu. Nama u Srbiji mnogo znači. To je klub kojem dugujem ceo život, jer sam još kao dečak zbog Zvezde iz provincije došao u Beograd... Emocije tu igraju veliku ulogu, stranac to verovatno ne bi mogao da razume. Zvezda je neka vrsta religije. Obožavamo je. I zato želimo da sve uradimo savršeno, a to isrcpljuje - rekao je Zvezdin trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading