Prosinečki se izlanuo za Džeka: Nešto završava u Italiji

Autor:

Sport

31.05.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Rome Edin Džeko uskoro bi trebalo da napusti klub iz Rima i potpiše ugovor sa Interom. Milanezi su u završnim pregovorima sa klubom iz prestonice Italije, a pisanje medija sa Apenina potvrdio je i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

Robert Prosinečki

Državni tim se u petak okupio u Sarajevu pred kvalifikacione utakmice za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Finske 8. juna u Tampereu i tri dana kasnije sa Italijom u Torinu.

- Džeko je dobio slobodno jer mora nešto da završi u Italiji i nadam se da će u tome uspeti. Valjda će svi biti zadovoljni. Doći će u subotu u 13 sati. kasniće i Miralem Pjanić jer je dobio slobodno nekoliko dana - rekao je Prosinečki.

Defanzivac Arsenala Sead Kolašinac zbog povrede u finalu Lige Evrope protiv Čelsija sigurno neće igrati protiv Finske, a verovatno ni protiv Italije.

Selektor BiH u duelu sa Finskom neće moći da računa ni na Pjanića, a na povrede se žale Krunić i Gojak.

Bosna i Hercegovina je u prva dva kola osvojila četiri boda, koliko ima i Grčka, a ispred je samo Italija sa maksimalnim učinkom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading