Druga faza nove odbrane Atletiko Madrida - Nikola Milenković!

Autor:

Sport

30.05.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković je ponovo aktuelan u crveno-belom delu Madrida. Dijego Simeone u mladom Srbinu vidi idealnu zamenu za Lukasa Ernandeza.

Milenković ponovo aktuelan u crveno belom delu Madrida

Iskusni Portov štoper već je kaparisan za 20.000.000 evra kao direktna zamena za Dijega Godina, a Atletiko sada traži čoveka koji će imati ulogu kakvu je donedavno imao Lukas Ernandez. Traži se defanzivac koji može da pokrije više pozicija u timu bez problema, a prvo ime je Nikola Milenković. 

Popularni Bleki je karijeru počeo kao štoper, a na insistiranje Stefana Piolija je u Fjorentini zaigrao na mestu desnog beka gde je i ostao do kraja sezone kao vrhunsko rešenje. To je ono što timu sa stadiona Vanda Metropolitano treba jer je i Huanfran otišao, a priča se i o odlasku Stefana Savića.

 

 

Atletikovi skauti posmatrali su Milenkovića uživo na stadionu Artemio Franki protiv Milana, gde je igrao kao štoper, ali tada po oceni italijanske stručne štampe nije ostavio najbolji utisak, uz opasku da je bolji na mestu beka.

Atletiko Madrid ima novca, samo od prodaje Lukasa Ernandeza je zaradio osamdeset miliona evra, ali ništa se neće lomiti preko noći jer upravu čeka dosta posla jer okosnica tima odlazi. Takođe, po italijanskim medijima kruži priča da bi Fjorentina prihvatila ponudu od 50.000.000 evra za konačno da u slučaju Milenković.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading