Alarm u Hrvatskoj: Osipaju se "vatreni", bez Rakitića i Rebića u Velsu, as Barse napušta reprezentaciju!

Autor: Tanjug

Sport

30.05.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski fudbaleri Ivan Rakitić i Ante Rebić neće biti u sastavu reprezentacije za mečeve protiv Velsa i Tunisa. Kao razlog su navedene povrede, međutim, izgleda da redovima "vatrenih" nešto ne štima, pošto as Bsrselone razmišlja da li uopšte da igra za reprezentaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvatska reprezentacija u fudbalu

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić potvrdio je da vezista Barselone ima problema sa mišićima zadnje lože, dok će igrač Ajntrahta propustiti mečeve zbog povrede kolena, od koje se još uvek nije oporavio.

- Doneli smo zajedničku odluku da Rakitić ne igra. Ima problema sa povredom, tako da neće igrati ni protiv Velsa ni protiv Tunisa- rekao je Dalić.

Hrvatske Sportske novosti donose priču da je vezista Barselone Rakitić razočaran nekim odlukama i da je pitanje da li će i dalje igrati za nacionalni tim, sa obrazloženjem da je trenutno umoran za akciju u junu.


Hrvatska, koja je vicešampion sveta, 8. juna igra meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Velsa u Osijeku, a tri dana kasnije očekuje ih prijateljski susret sa Tunisom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading