Bivši trener Real Madrida preuzima Sevilju!

Autor:

Sport

30.05.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova prilika za bivšeg selektora Španije i trenera Porta i Real Madrida

RepublikaFoto: Ap photo
Đulen Lopetegi preuzima Sevilju

Sevilja će uskoro dobiti novog šefa struke. Direktor Monći je prelomio i izabrao Đulena Lopetegija, piše Marka. Lopetegi ima tešku godinu iza sebe, gde je prvo uprskao sa reprezentacijom Španije, a onda ostao i bez klupe Real Madrida. Sada je idealan trenutak da se vrati u trenerski život i izbriše sve negativne komentare iza sebe.

Monći je svoju odluku predočio na klupskom odboru sinoć. Lopetegi ima iskustva u velikim klubovima i na međunarodnoj sceni, što je itekako odlučivalo prilikom konačnog izbora.

 

Lopetegi je trenersku karijeru počeo kao selektor mlađih kategorija reprezentacije Španije, a u julu 2014. je preuzeo Porto. Sa seniorskom selekcijom Španije obezbedio je Svetsko Prvenstvo u Rusiji, ali je smenjen neposredno pred turnir kada se saznalo da se dogovorio sa Real Madridom. 

U Kraljevskom klubu zadržao se do oktobra, kada je smenjen zbog loših rezultata, koji su se nastavili i nakon njegovog odlaska.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading