Luiz brani trenera: Čelsi mora da uradi sve kako bi zadržao Sarija!

Autor:

Sport

30.05.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija David Luiz rekao je da londonski klub treba da uradi sve kako bi menadžera Mauricija Sarija zadržao u na klupi i sledeće sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauricio Sari

Sari je sinoć vodio Čelsi do trofeja u Ligi Evrope u Bakuu ubedljivom pobedom u finalu protiv Arsenala 4:1, a Italijan se trenutno pominje kao prva opcija za naslednika Masimilijana Alegrija na klupi Juventusa.

- Čelsi treba da uradi sve kako bi zadržao Sarija, dobro mu ide. Odradio je odličan posao tokom sezone, iako je bilo poteškoća. Ovo je bila njegova prva sezona u Čelsiju i prva u engleskom fudbalu. Sari je fenomenalna osoba i odličan trener - rekao je Luiz, a prenose britanski mediji.


Brazilac je istakao i da su pobedom u finalu ovu sezonu okončali na najbolji mogući način za Sarija, jer su trofej osvojili na "njegov način". 



- Čak i kada smo prilimi gol, nastavili smo da igramo po njegovoj filozofiji i pokušavali smo da postignemo što visee golova. Bio je ovo najbolji kraj sezone za njega i Sari je to zaslužio. Na klubu je da odluči, ali ja sam srećan što je on naš trener - rekao je Luiz i dodao je je londonski tim poput porodice i da je na izgradnji takvog odnosa najviše uticaja imao italijanski stručnjak.

Sari je za nepunih godinu dana među "plavcima" završio na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige, uz poraz u finalu Liga kupa na penale od Mančester Sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading