Fudbaler Liverpula dao NEVEROVATNU izjavu pred finale: Ne zaslužujemo da osvojimo Ligu šampiona!

Autor:

Sport

30.05.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Liverpula Endi Robertson ističe da tim neće upasti u zamku i pomisliti da zaslužuje trofej u Ligi šampiona, samo zato što mu je za bod izmakla titula u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

"Redsi" su imali priliku da osvoje trofej u domaćem prvenstvu posle skoro tri decenije, ali im ni 97 bodova nije bilo dovoljno.

Sada će, drugu godinu zaredom, imati šansu da sve nadoknade osvajanjem najjačeg evropskog takmičenja.

- Čuo sam da ljudi pričaju da zaslužujemo da osvojimo Ligu šampiona. Ne mislim da je tako - rekao je Robertson.

- Mnogi su govorili i da zaslužujemo Premijer ligu jer smo imali 97 bodova, ali je Mančester siti osvojio 98. Ako damo svoj maksimum, odigramo dobru utakmicu, onda ćemo zaslužiti. Bilo bi glupo očekivati bilo šta na osnovu onoga što smo uradili u domaćem prvenstvu. Totenhem je sa Poketinom postao odlučan tim. Pobeđivali su i nas, ali mislim da imamo sve što je potrebno kako bismo trijumfovali - istakao je levi bek Liverpula.

Veliko finale Lige šampiona igra se 1. juna u 21 sat, a meč će biti odigran u Madridu na stadionu "Vanda Metropolitano".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading