HEROJ ČELSIJA NAKON TITULE: Nisam želeo da slavim protiv Arsenala!

Autor:

Sport

30.05.2019

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Čelsija Olivije Žiru priznao je da mu je jednim delom žao što je dao gol Arsenalu u finalu Lige Evrope (4:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Žiru, junak duela u Bakuu zajedno sa Edenom Azarom, protiv bivšeg kluba je uz gol imao asistenciju i nad njim je napravljen penal, pa je tako dao veliki doprinos u novom porazu Arsenala u finalu, ali i činjenici da "tobdžije" ni naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona.

- Bilo je odlično finale, a mi smo bili bolji, efikasni u drugom poluvremenu. Ponosan sam, ovaj tim je zaslužio da sezonu završi sa trofejom. Posebno veče za mene, srećan sam baš - rekao je Žiru za "BT Sport".


Žiru je pet i po godina proveo u Arsenalu, gde se potpuno afirmisao, pre nego što je u januaru prošle godine prešao u redove gradskog rivala.

- Čelsi i Arsenal su mi promenili život i dali priliku da igram u Premijer ligi. Nisam želeo da slavim protiv Arsenala, bez obzira što mi je drago zbog trofeja - zaključio je 32-godišnji francuski fudbaler.

Žiru je otišao iz Arsenala nakon dolaska sadašnjeg tandema napadača Arsenala Aleksandera Lakazeta i Pjer-Emerika Obamejanga, koji je u Bakuu potpuno podbacio.

Čelsi je, samo nekoliko dana pre finala Lige Evrope, potpisao novi, jednogodišnji ugovor sa Žiruom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading