Ožegović se vratio, Milošević na potezu!

Autor:

Sport

29.05.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana, Ognjen Ožegović se vratio sa pozajmice iz Rusije i na raspolaganju je treneru Partizana. On je euforično doživeo povratak u tabor crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Vratio se Ognjen Ožegović

- Vraćam se definitivno. Nisu se Arsenal i Partizan dogovorili oko otkupa mog ugovora. Problem su bile neke stavke u ugovoru, neke klauzule koje Rusi nisu ispoštovali. Nisam tačno ni sam siguran šta tačno, ali to nije više ni bitno. Sada je poznato, sa Partizanom ću odraditi pripreme - rekao je za "Maxbetsport" Ožegović. 

Napadač će odraditi pripreme sa crno-belima, a videćemo i da li će ostati u Humskoj.

- Ističe mi ugovor na kraju sezone, tako da je situacija malo zakomplikovana. Još uvek me niko nije kontaktirao iz kluba, samo sam u novinama pročitao izjave i načuo od nekih ljudi da sam u planovima. Međutim, ima vremena za razgovore. Sezona se tek završila, otišao sam na odmor. Kada bude vreme, sešćemo i dogovoriti se sve. Što se mene tiče, tu sam- rekao je Ožegović.

Milošević  je rekao da računa na Ožegovića, međutim obavili su samo neformalan razgovor.

- Bili smo zajedno na proslavi povodom osvajanja Kupa Srbije. Tada smo malo razgovarali, neformalno. Ništa specijalno. Rekao sam mu da može da računa na mene, a šta će biti, videćemo- rekao je Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading