Real odredio cenu za kapitena i legendu kluba!

Autor:

Sport

29.05.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Ramos bi u letnjem prelaznom roku mogao da napusti Real Madrid, ali samo pod uslovom da ponuda bude najmanje 100 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten Reala menja sredinu u prelaznom roku

Španski mediji su pisali da je kapiten Kraljevskog kluba u sukobu sa predsednikom Florentinom Perezom, koji je juče potvrdio da je iskusni defanzivac zatražio odlazak iz kluba bez obeštećenja.

"Ramos i njegov agent su došli kod mene u kancelariju i rekli mi da imaju odličnu ponudu iz Kine. Međutim, prema pravilima lige, tom klubu nije dozvoljeno da plati za transfer. Šta je trebalo da im kažem? To je nemoguće. Real Madrid ne može da pusti kapitena bez obeštećenja. Kakav bi to primer bio drugima," istakao je Perez.

Reprezentativac Španije pored ponude iz Kine, ima još dva "udvarača" , a jedan od njih dolazi iz Engleske.

Ramos je u Madrid došao 2005. godine iz Sevilje i do sada je odigrao ukupno 606 utakmica u dresu kraljevskog kluba uz 84 postignuta gola. Osvojio je sve što može na klupskom planu, a ugovor mu ističe u leto 2021.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading