Srbin zavadio velikane: Ovo su tri Mihine opcije zbog kojih se trese Italija!

Autor:

Sport

28.05.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener, Siniša Mihajlović uspeo je da sačuva Bolonju u Seriji A, ali je zbog tog podviga postao jedan od najtraženih ljudi u Italiji. Nakon što se pojavila informacija da bi mogao da preuze Juventus, sada su se još dva velikana uključila u poteru za Srbinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović na prekretnici karijere

Kako javljaju Italijani, teško je očekivati da će Miha i naredne sezone sedeti na klupi Bolonje. Nakon što je preporodio ekipu nije baš realno da njegov sadašnji klub ispuni ono što Srbin želi, a to je veći budžet za prelazni rok.

Navodno se za usluge našeg stručnjaka interesuje Lacio. Simone Inzagi je odbio da produži ugovor sa "nebesko-plavima", pošto je Đenaro Gatuzo raskinuo saradnju sa Milanom, a raspelt situacije čeka Inzagi koji se pominje se kao zamena za Italijana, a Lotito i Tare vide Mihu kao prvi izbor.

Ipak, nisu Lacijali jedini, već je u celu priču uskočila i Roma. Nije tajna da i oni žele novog trenera, a ukoliko im propadnu pregovori sa trenerom Atalante Gasperinijem okrenuće se Srbinu koji je među nekoliko jako ozbiljnih kandidata za klupu rimske ekipe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading