Poraz koji Milijaš pamti, ali i bivši saigrači sa kojima bi u Ligu šampiona

Autor:

Sport

28.05.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogata karijera bivšeg kapitena Crvene zvezde bila je ispunjena lepim i teškim momentima, a u emisiji "Zvezdaši pitaju" navijačima je otkrio koji mečevi se pamte.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Milijaš

Milijaš je priznao da svaka dobijena utakmica i svaki uspešan derbi ostaju zauvek u sećanju, ali tu je i jedan poraz koji ostaje kao "crna pruga" na srcu.

- Sve pobede Zvezde, svaki derbi koji smo pobedili i svaki gol u derbiju. Jedina koju smo izgubili, a koja će ostati upamćena je ona sa Bajernom - kazao je Milijaš odgovarajući na pitanje koja utakmica se pamti.

Još jedno od pitanja koje su uputili navijači bilo je vezano upravo za poraz od Bajerna (2:3) iz 2007. godine. Tiče se onoga što je svlačionica rekla tragičaru utakmice, golmanu Ranđeloviću.

- Nakon poraza mu nisu rekli ništa, ali ja znam šta sam mu rekao par dana posle jer je to jedna od najboljih utakmica. Namestio sam prvi i dao drugi gol, a na kraju smo izgubili, tako da mi je bilo baš, baš žao - rekao je Milijaš.

Kada je već reč o porazima, tu je i onaj od Rendžersa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona iz sezone 2007/08.

- Rendžers mi je najteže pao jer mislim da nam je to bila velika šansa da prođemo dalje u dve utakmice - konstatovao je Milijaš.


Zanimljivo je bilo i pitanje vezano za izbor idealne postave sa kojom bi Milijaš igrao finale Lige šampiona.

- Teško pitanje da se ovako brzo odlučim. Nekoga ću preskočiti... Ajde da kažem, (Dušan) Basta, (Milan) Biševac, (Ibrahim) Gaj, Anđelko (Dušan Anđelković prim. aut.) je dugo igrao sa mnom, (Nenad) Piksi Kovačević, (Darko) Lazović, (Ognjen) Koroman, Nine (Miloš Ninković prim. aut) i Žiga (Nikola Žigić prim. aut.). Nekoga sam sigurno zaboravio ali to je brz odgovor - rekao je Milijaš.

Pošto je bilo još mnogo interesantnih pitanja, savetujemo da pogledate kako je Milijaš odgovorio na njih. Emisija se nalazi u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading