Simo Krunić ostaje u Superligi!

Autor:

Sport

28.05.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener Čukaričkog Simo Krunić mogao bi uskoro da preuzme novosadsku Vojvodinu budući da vodi intezivne pregovore u vezi sa prelaskom u redove ovog superligaša.

RepublikaFoto: Starsport
Simo Krunić

Krunić je u debitantskoj sezoni izborio četvrto mesto sa Čukaričkim i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, ali mu uprkos tome neće biti ponuđen nastavak saradnje.

Spekulisalo se da bi osvajač Kupa Srbije sa Jagodinom iz 2013. godine mogao drugi put u karijeri da ode u inostranstvo, ali će po svemu sudeći nastaviti misiju u Superligi.

Vojvodina nije briljirala prošle sezone pod vođstvom Radovana Krivokapića. Plasman u plej-of je obezbeđen tek nakon pobede protiv Partizana u poslednjem kolu regularnog dela, pa su se na "Karađorđu" rešili sa promene.

Trenerska vrteška u prvim nedeljama posle završetka Superlige nije stala samo na Kruniću budući da je Radnik iz Surdule uprkos rutinski izborenom opstanku otpustio Milana Milanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading