Crno-beli sve jači: Partizan dogovorio dolazak još jednog fudbalera!

Autor:

Sport

28.05.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u jednom danu završio i drugo pojačanje. Crno-beli su dogovorili lične uslove sa kapitenom Rada i mladim reprezentativcem Srbije Aleksandrom Lutovcem. U Humsku bi trebalo da dođe kao slobodan igrač budući da je podneo zahtev za raskid ugovora sa banjičkim klubom.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Kako saznaje Telegraf, Lutovac se još pre nekoliko meseci dogovorio sa Partizanom, a bez obzira na što mu sa Radom ističe ugovor u decembru, realno je očekivati da posle odluke Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije u Humsku dođe besplatno.

Ukoliko bi se otklonila i ova prepreka, Partizan bi tako došao do drugog pojačanja bez dinara obeštećenja, pošto je u ponedeljak uveče najavljeno da bi na taj način u redove četvorostrukog uzastopnog osvajača Kupa stigao i defanzivac Urala Dominik Dinga.

Lutovac (22) je prošao čitavu omladinsku školu Rada, a za prvi tim je debitovao na leto 2015. godine, uz to je i dugogodišnji član mlađih reprezentativnih selekcija.

Upravo je on jesenas u baražu protiv Rusije golom u finišu meča obezbedio učešće mladoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Italiji ovoga leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading