Zvezdina "dika i ponos" - Milan Borjan

Autor:

Sport

27.05.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična rešenja ima Crvena zvezda na golmanskoj poziciji i nema dileme da tu neće biti nikakvih problema ni sledeće sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Borjan

Milan Borjan i Zoran Popović odradili su odličan posao u evropskim i domaćim takmičenjima, a crveno-beli se diče brojkama svoje dvojice golmana.

Milan Borjan je odigrao 46 utakmica u minuloj sezoni i sakupio 4.136 minuta na terenu, pa je sa takvim brojkama prvi u svlačionici Crvene zvezde.

U Zvezdi se posebno diče Borjanovim brojkama u grupnoj fazi Lige šampiona gde je reprezentativac Kanade sakupio 38 odbrana na šest utakmica i tako stao uz rame golmanima Ajaksa i Liverpula.

Prvog golmana Crvene zvezde odlično je menjao Zoran Popović koji je na 12 utakmica sakupio 1.024 minuta.


Popović je na dvanaest utakmica primio četiri gola, a na osam mečeva je sačuvao mrežu. Crveno-beli su dobili svih 12 utakmica sa njim na golu.

Pored pomenute dvojice pravo nastupa imali su Nemanja Supić i Miloš Gordić, ali oni nisu dobijali priliku da stanu među stative.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Distrikt Krajina

28.05.2019 06:22

DELIJA IZ KNINA.