Morata zabio nož u srce Čelsiju: Izjavio ljubav drugom klubu

Autor:

Sport

27.05.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski napadač Alvaro Morata rekao je da ne planira da se vrati u Čelsi, već da će ostati u Atletiku, u koji je stigao u januaru na 18-mesečnu pozajmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

- Svima je jasno da želim da ostanem ovde. Odlazak mi nijednog trenutka nije pao na pamet. Nadam se da će se sve rešiti što pre, srećan sam ovde i želim da ostanem do kraja karijere - rekao je Morata za "Marku":

- Dokle god me klub želi i navijači su srećni želim da budem ovde. Našao sam svoju sreću ovde. Tu sam gde želim da budem.


Morata je u Atletiku uspeo da pronađe formu posle lošeg perioda na "Stamford bridžu" i postigao je šest golova na 13 utakmica na kojima je bio starter. Čelsi, inače, ima opciju da vrati Moratu sa pozajmice, posebno pošto mu je izrečena zabrana transfera u dva naredna prelazna roka.

- Da je do mene, sve bih rešio odavno, pošto je to ono što želim. Voleo bih da sam već potpisao ugovor sa Atletikom. Sve sam uradio da bih došao ovde i da bih ostao - naglasio je Morata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading