FSS i Nemanja Matić pomažu klubove sa opštine Ub!

Autor:

Sport

27.05.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FSS i Nemanja Matić darivaće 34 fudbalska kluba sa teritorije opštine Ub sportskom opremom.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Zajedničkim snagama pomogli klubovima... Čelnici FSS i Nemanja Matić

Na svečanosti u Ubu u sportskom centru "Matić" prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, potpredsednik FSS Marko Pantelić, Jovan Šurbatović sportski direktor i Sloba Ilić, predsedik FS regiona Zapadne Srbije.

- Drago mi je da sam u Ubu na poziv velikog Nemanje Matića da uručimo opremu svim klubovima sa ove teritoije i da vidimo na koji način bismo mogli da im ubuduće pomognemo, kroz terene, stadione, mreže, stolice. To ćemo uraditi i u saradnji sa Slobom Ilićem, predsednikom Regiona Zapadne Srbije - rekao je Slaviša Kokeza.

Okupljenima se zatim obratio i domaćin Nemanja Matić.

- Ispred svih klunova sa ubske opštine zahvaljujem se FS Srbije na svesrdnoj pomoći. Klubovi odavde praktično se finansiraju iz džepova entuzijasta, jer budžete zapravo ni nemaju. Svi se trude da obezbede da njihova sela igraju fudbalu raznim ligama i zaista hvala FSS i Pumi na svesrdnoj pomoći. Mnogo nam ovo sve znači - iskren je fudbaler Mančester Junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading