Mihajlović otkrio: Bio sam na korak od Juventusa, ali...

Autor:

Sport

27.05.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da još uvek nije imao nikakvih kontakata sa Juventusom, koji trenutno traži zamenu za Masimilijana Alegrija.

Siniša Mihajlović

Srpski stručnjak je ove sezone napravio pravo čudo sa ekipom Bolonje. On je preuzeo tim koji se nalazi u zoni ispadanja i na kraju uspeo da ga dovede u gornju polovinu tabeler Serije A. Zbog toga se u italijanskim medijima Mihajlović spominje kao jedan od potencijalnih naslednika Masimilijana Alegrina na klupi torinske "Stare dame".

- Nisam razgovarao ni sa kim iz Juventusa. Moj prioritet je Bolonja, ako stigne neka ponuda, prvo će moj klub biti obavešten - kaže Mihajlović.

Dok je trenirao Sampdoriju 2014. godine, Mihajlović je bio na korak od odlaska u Juventus.

- Istina je da smo razgovarali, otišli smo kod Anjelija, bili su tu Nedved, Marota, Paratići. Sve je bilo dogovoreno, ali Konte još uvek nije bio siguran da li odlazi ili ne. Sampdorija mi je dala vremena da odlučim, i iste nedelje kada je Alegri došao umesto Kontea, ja sam produžio ugovor sa Sampdorijom - izjavio je popularni Barbika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading