Leo Mesi brutalno izvređao fudbalera Liverpula!

Autor:

Sport

27.05.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asa Barselone Lionel Mesi retko ulazi u konflikt sa drugim fudbalerima tokom mečeva, nema Argentinac kratak fitilj, ali nije ni od kamena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi i Milner u jednom od brojnih duela

Džejms Milner je tokom meča Liverpula i Barse vodio borbu sa Lionelom Mesijem, kojem je na kraju sve prekipelo pa ga je nazvao magarcem. 

Nije se tokom mčea odvajao od Mesija, koji  je u nekoliko navrata prošao pored Milnera, ali je onda usledio oštar start Engleza. Motiv za to je bio i čuveni dribling Mesija kojim je posramio Milnera, još dok je ovaj nosio dres Mančester sitija. Milner nikada iz glave nije obrisao sliku Mesija koji mu je proturio loptu kroz noge. 

Argentinac je završio na zemlji, odakle je imao šta da kaže vezisti.

- Nije bio srećan. Rekao mi je svašta na španskom kada smo išli u svlačionicu na poluvremenu. Nazvao me je "buro". To se prevodi kao magarac, ali ja mislim da se takođe koristi u španskom fudbalu za ljude koji udaraju ljude. Pitao sam ga da li je dobro, ali to nije dobro podneo. Mislim da nije bio svestan da razumem njegov španski, rekao mi je: "Taj faul si napravio jer sam ti proturio loptu kroz noge" - otkrio je Englez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading