Predsednik Bolonje se poklonio Mihajloviću: Nemam pojma šta je uradio...

Autor:

Sport

26.05.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Bolonja, Džoi Saputo je zadovoljan posle velikog uspeha njegovog kluba, a sve zasluge idu srpskom stručnjaku, Siniši Mihajloviću koji je uspeo da potpuno oporavi ekipu i usadi im pobednički mentalitet.

Siniša Mihajlović

Bolonja je bila u zoni ispadanja, a nakon pobede nad Napolije došla je čak do 10. mesta na tabeli što je rezultat odličnog rada tokom proleća.

- Vidim ovo kao dve sezone u jednoj. Prvi deo je bio nešo što ne bih da prolazimo ponovo, dok je drugi bio fantastičan. Tačno je da se za vikend slavi, ali imamo ciljeve ispred sebe. Pre nedelju dana smo se borili za opstanak, a sada za deseto mesto, fudbal je neverovatan - rekao je prvi čovek Bolonje.

Predsednik priznaje da ne zna šta je Mihajlović uradio, ali mu se rezultat dopada.

- Nemam pojma kako je to izveo jer nisam u svlačionici, ali sam srećan što sam birao trenera koji može da vrati nešto pređašnje slave klubu - rekao je Saputo.

Mihajlović je uspeo da potpuno mentalno oporavi ekipu i unese timski duh u svlačionicu.

- Uvek sam pričao igračima da ne treba da se boje poraza i možda je u tome i bio problem jer su se više bojali poraza nego što su išli na pobedu. Mihajlović je promenio taj mentalitet i to je napravilo razliku - zaključio je prvi čovek italijanske ekipe- zaključio je predsednik Bolonje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading