Milošević presekao: Ovaj fudbaler sigurno napušta Humsku!

Autor: telegraf.rs

Sport

26.05.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan kreće sa rekonstrukcijom tima! Prvi koji je pred izlaznim vratima iz Humske je Mark Valijente, a rastanak je na obostrano zadovoljstvo. To je odluka stručnog štaba na čelu sa Savom Miloševićem, koji španskog fudbalera ne vide u planovima za budućnost.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan!

U prilog činjenici da je Valijente prekobrojan u Humskoj ide i nagla promena statusa defanzivca od odlaska Zorana Bate Mirkovića i njegovog stručnog štaba, odnosno imenovanjem Miloševića na mestu prvog trenera, saznaje Telegraf.

Kako se kraj sezone bližio kraju, Valijente je sve manje dobijao priliku da bi potom u potpunosti izgubio mesto u prvih 11, u važnijim mečevima, pa tako u finalu Kupa Srbije nije bio ni među rezervama.

Iz izvora bliskih Humskoj može se čuti da Valijentea nema u planovima struke za narednu sezonu, pa klub sada traži način da ga se reši ili prodajom, koja bi vratila bar deo novca ili prevremenim raskidom saradnje, koja ističe 30. juna 2020. godine.

U međuvremenu je "aktiviran" iskusni Bojan Ostojić, koji se sa izlaznih vrata kluba vratio u rotaciju zajedno sa Stahinjom Pavlovićem i Svetozarom Markovićem.

Valijente je u Partizan stigao pre godinu dana iz belgijskog Eupena (kao slobodan igrač) i to po želji tadašnjeg trenera Miroslava Đukića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading