Savo Milošević uzeo stvari u svoje ruke: Nisam Hitler, ali ...Krećemo sa prodajom, moja će biti poslednja!

Autor:

Sport

25.05.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević će preuzeti na sebe ingerencije u vezi sa transfer politikom kluba i kako je rekao, njegova će biti poslednja, ali da je spreman za dogovor.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Partizan čeka letnji prelazni rok gde će se, za razliku od nekoliko prethodnih gde je glavnu reč vodio odlazeći sportski direktor Ivica Iliev, voditi glavnu reč, ali ne kako kaže, neće se ponašati kao Adolf Hitler.

- Ko će da učestvuje u prelaznom roku ako ne ja? Neću se vraćati na ono što je bilo. Nemamo vremena. Reagujemo trenutno, ne znam kako je bilo ranije, ali želim da kontrolišem apsolutno sve u stručnom delu, zato sam doveden. Apsolutno sam za to da ne mešamo ingerencije, nego da svako radi svoj posao. Tako sam radio u Savezu. Vrlo prosto - rekao je Milošević i nastavio u istom tonu.

- Nisam Hitler. Moja će biti poslednja, a do toga će niz ljudi da proverava i kontroliše. Znate našu finansijsku situaciju. Većina igrača će biti ili iz naše lige ili ćemo pokušati da ih vratimo spolja. Stranci - komplikovano, jer jedno je kad vidite video materijal, moramo da budemo obazrivi, da ne dovodimo da bismo dovodili, već da bude igrač za Partizan. Morate da znate kakav je čovek, ne samo profesionalac. Ozbiljni klubovi imaju na skeneru čak i krvnu sliku igrača, pre nego što promisle da li igrači, fudbalski, zadovoljavaju kriterijume. Nemamo luksuz da promašimo mnogo igrača. Čeka nas težak posao - rekao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport

Kako je rekao, ne beži od toga da su prodaje igrača neminovnost, ali je ako je već tako bolje da se to reši što pre.

- Ne. Imamo 27 igrača. Videćemo. Nama je novac neophodan Što pre. Moja sugestija direktoru i predsedniku je da ne čekamo kasnije, nego da se prodaje , ako moraju da se dese, budu što pre. Pošto nam od toga dosta zavise kupovine. Imamo dosta dobrih ponuda. Gledaćemo da što pre završimo posao na tom planu, kako bismo formirali tim koji će poleti pripreme - rekao je Milošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading