Oglasio se Miha po pitanju opstanka u Bolonji!

Autor:

Sport

24.05.2019

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bolonje doživeli su preporod po dolasku srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića. Obezbedili su opstanak u Seriji A, još u prošlom kolu, a dobri rezultati italijanskog tima su Srbina preporučili kod italijanskih velikana, pa će rukovodstvu biti teško da ga zadrži.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović pred velikim izazovom

Srpski trener je pred duel protiv Napolija u nedelju istakao da će nakon meča sesti sa čelnicima Bolonje i porazgovorati o tome da li će i naredne sezone sarađivati.

- Još ne znam ništa o svojoj budućnosti jer ćemo u nedelju sesti ljudi iz kluba i ja i pričaćemo šta će biti. Utakmica sa Napolijem će biti važna, mogli bismo čak do gornjeg dela tabele što bi bio čudesan preokret za Bolonju, ali i za italijanski fudbal - rekao je Mihajlović koji se poslednjih nedelja dovodi u vezu sa prelaskom u Juventus.

Bivši selektor Srbije je naveo da je timski duh bio presudan kada je reč o opstanku Bolonje.

- Nije bilo lako. Uvek je delovalo kao da jurimo za svojim rivalima, svesni njihovih rezultata. Momci su pomagali jedni drugima, nije bilo određenog vođe već celokupan timski učinak - rekao je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading