OSTOJIĆA UCENJIVALI, A ON IM SAČUVAO FOTELJE

Autor:

Sport

25.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska sezona u Srbiji završena je pobedom Partizana nad Crvenom zvezdom (1:0) u finalu Kupa na Marakani, a samo iz vizure heroja crno-belih Bojana Ostojića (35) o njoj bi mogao da se napravi solidan film! Iskusni štoper počeo je godinu tako što ga je uprava ucenjivala da mora da oprosti dug prema klubu ukoliko želi da ode na Kipar i potpiše možda i poslednji unosniji ugovor u karijeri.

RepublikaFoto: Starsport
Zagrljeni... Bojan Ostojić i Saša Ilić

To se nije dogodilo jer momak iz Sevojna nije pristao da mu se proda fora koju generalni direktor Miloš Vazura i predsednik Milorad Vučelić prodaju većini fudbalera.

SKLONJEN U STRANU

Ostojić je "nagrađen" tako što je sklonjen u stranu, sve dok ga u tim nije vratio Savo Milošević, koji je tvrdio da mu je takav igrač neophodan. Neko odozgo kao da je sve video, pa je baš Bojan rešio finale Kupa, spasao sezonu "parnog valjka", a samim tim i sačuvao fotelje posrnuloj upravi.

- Ne mogu da kažem da sam sklonjen zbog toga što nisam želeo da oprostim dug koji je klub imao prema meni. Treneri su, a sezonu je počeo Đukić, odlučili da ne zaslužujem mesto u timu. Nikada se nisam žalio, nikada nisam pitao zašto. Ćutao sam i radio i sad mi se sve vratilo - rekao je Ostojić za Srpski telegraf i dodao:

- Nisam hteo da oprostim te pare, imam godina koliko imam. Svaki radnik koji radi u fabrici radi da bi zaradio za sebe i svoju porodicu, tako i ja. I dajem maksimum za "firmu" u kojoj radim.

IGRAO S LEGENDOM

Bivšem fudbaleru Čukaričkog ovog leta ističe ugovor sa Partizanom, ali bez obzira na prošlost spreman je da pregovara sa upravom o produžetku saradnje.

- Što se mene tiče, nemam problem da sednem sa bilo kim i da ih pogledam u oči. Želim da ostanem u Partizanu jer Partizan će uvek osvajati trofeje.

Ostojić: Ćutao sam i radio i sada mi se sve vratilo

Na šaljivo pitanje da li će ga kapiten Saša Ilić častiti jer ga je u penziju poslao sa trofejom Kupa, Ostojić je dao zanimljiv odgovor.

- Meni ne treba veći poklon od toga što sam tri godine igrao i trenirao sa takvom legendom i majstorom fudbala.

Čoveka koji je crno-belima doneo trofej Kupa Srbije uprava na početku sezone uslovila da može da ode na Kipar samo ako prethodno oprosti dugove, na šta on nije pristao

RepublikaFoto: Starsport

Vazura: O Ostoji se pita Savo

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da će o potencijalnom produžetku saradnje sa Bojanom Ostojićem odlučivati trener Savo Milošević.

- Prvo, Ostojić nije bio sklonjen. Treneri su odlučili da li će igrati. Ja se ne mešam u rad trenera. O tome da li će mu biti ponuđen produžetak saradnje pitaće se trener Milošević - izjavio je Vazura.

 

RepublikaFoto: Starsport

Pantić: Stojke debil, udari me peharom!

Šaljiva situacija po završetku meča na Marakani. Izjavu za televiziju Arena sport davao je vezista Partizana Danilo Pantić kada se u kadru sa peharom pojavio golman Vladimir Stojković, koji je slučajno trofejom udario mladog asa po glavi i blago ga raskrvario.

- Je l' me pocepao? Jeste... Nema veze, sve su to čari - rekao je Pantić, pa dodao u šali: "Kakav debil, udari me".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading