Kapiten napušta Madrid?

Autor:

Sport

24.05.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive vesti stižu iz prestonice Španije...Ne možemo reći da se prvi put šuška, ali danas su podgrejane priče da će Serhio Ramos napustiti Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramo

Madridski mediji prenose pouzdane informacije, Serhio Ramos nije odustao od odlaska iz Madrida.

Svađa sa Perezom posle Ajaksa se smirila, ali odnosi su ostali hladni, ni povratak Zidana nije ubedio Ramosa da će se Real vratiti na vrh.

Uz to, predsednik ne želi da mu oprosti to što je jesenas izminirao povratak Murinja u klub.

Ramos ima dve dobre ponude, njegov brat, koji mu je i agent je razgovarao navodno sa čelnicima Junajteda i PSŽ koji nude veliku platu sjajnom defanzivcu.

Pitanje je koliko će Real tražiti novca, problem za klub je što je Ramos veoma uticajan u svlačionici i ako on ne želi da igra, biće ga teško zaustaviti.


Ima već 33 godine, prima 12 miliona po sezoni, u Real je stigao Militao, tu je i Varan, pa bi možda radi mira u kući Madriđani uz obeštećenje pustili kapitena.

On je iskoristio već Junajted da dobije bolji ugovor pre nekoliko godina, ali sada nije pitanje novca već odnosa sa predsednikom kao i činjenice, da, kako tvrdi "Marka", Ramos zna da mu nije dugo ostalo i želi novi izazov.

Recimo i to da nije igrao u finišu sezone, zbog povrede, nalazi se na odmoru van Španije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading