Nemci ratuju za Grujića!

Autor:

Sport

23.05.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona na pozajmici u Herti bila je pravi potez za srpskog reprezentativca Marka Grujića.

Marko Grujić

Nije mali broj klubova koji se interesuju za Srbina. Ističe mu pozajmica iz Liverpula, Herta bi vrlo rado da je nastavi ili da ga otkupi, ali imaže konkurenciju. 

Grujićev ugovor sa Liverpulom traje do 2023. godine, a Liverpul ga neće prodati ispod 25.000.000 evra. To je mnogo za Hertu, ali i ostale zainteresovane klubove među kojima su Ajntraht iz Frankfurta, ali i Verder iz Bremena, pišu nemački mediji.

Klub sa severa Nemačke je zagrizao za Grujića, ali se kao Herta i Ajntraht nada pozajmici. Ono što bi njima moglo da ide u prilog je mladi nemački trener Florijan Kofelt kojeg Jirgen Klop izuzetno ceni. Posle smene Hertinog trenera Pala Dardaja i dolaska hrvatskog stručnjaka Antea Čovića, Klop više nije ubeđen da je Herta pravo mesto za dalji razvoj Grujića. Takođe, piše se i da Verder želi Grujića na dvogodišnju pozajmicu što dovoljno govori o planovima koje ima sa njim.

Srpski vezista se trenutno nalazi sa Hertom na turneji po Severnoj Americi posle koje sledi odmor, a onda i razgovor sa Jirgenom Klopom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading