Miha zavrnuo rukave: Prvo pojačanje na spisku Srbin, osim ako Lacio ne "pokvari" planove!

Autor:

Sport

23.05.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener, Siniša Mihajlović je napravio čudo sa ekipom Bolonje, jer je uspeo da demoralisanu i otpisanu ekipu podigne iz mrtvih i da je kolo pre kraja Serije A ostavi u ligi. Sada Miha kuje planove za dalje, a prvo pojačanje na listi želja mu je Srbin, ukoliko Lacio ne pokvari sve planove u Bolonji.

Siniša Mihajlović uzeo stvari u svoje ruke

- Ne sećam se nijedne ekipe koja je početkom januara jednom i po nogom bila u drugoj ligi, a onda se spasila i stigla do desetog mesta na tabeli- rekao je Mihailović..

Miha je taj koji postavlja uslove, a vlasnik, Kanađanin Džo Saputo će razgovarati sa Srbinom oko novca i pojačanja, a listu želja je već sastavio.

Zvuči nestvarno, ali prvo ime je Adem Ljajić koji se vraća u Torino iz Bešiktaša, ali Mihajlović želi da ga dovede u Bolonju. Radili su u Fiorentini i Torinu, nisu se baš slagali u reprezentaciji, sada bi ponovo mogle da im se ukrste sudbine...

Uz Ljajića, traži napadača pošto bi Destro mogao da ode, meta je sjajni Ingleze koga Parma neće otkupiti od Napolija,  a pominje se povratak i Verdija koji nije pokazao puno u Napulju.

Saputo će morati da uloži novac kako bi stvorio dobar tim, a procenjuje se da neće lako pristati na Mihajlovićeve finansijske uslove.

A i da pristane, odlučujući sastanak je između Lotita i Inzagija oko produžetka ugovora, ako Simone Inzagi ne pristane, Mihajlović je prva opcija za klupu Lacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading