GROBARI: IVICE, NA ČEMU SI TI?

Autor:

Sport

02.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarsko pitanje o navijačkoj opredeljenosti novog napadača Partizana Ognjena Ožegovića bilo je dovoljno da pokrene lavinu nezadovodljstva kod sportskog direktora crno-belih Ivice Ilieva, toliko da su se navijači crno-belih na društvenim mrežama zapitali na čemu je njihov funkcioner!

RepublikaFoto: instagram.com/fkpartizan
Pobesneo iz čista mira: Ivica Iliev i Ognjen Ožegović

Iliev je potpuno promenio raspoloženje i počeo da urla na okupljene predstavnike medija koje je zanimalo šta mladi golgeter misli o tome što su "Grobari" najavili da ga ne žele u Humskoj jer je ponikao u Zvezdi i nikada nije krio da je njen navijač.

BEZOBRAZAN TON

Međutim, sportski direktor šampiona Srbije skandalozno se poneo i bezobraznim tonom počeo da "prevaspitava" novinare.

- Prestanite više sa tim pričama! Svi vi! Mi smo sportisti, mi igramo fudbal. Ja ovde pravim Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope! Koja, bre, više pitanja gde je on počeo da igra. Gde si počeo da igraš, reci, molim te... U Partizanu, je l' to neko zna? Neću više da čujem ta pitanja. Imali smo jednog Stojkovića, on je sada legenda Partizana. Imali smo jednog Đurđevića, on je sada legenda Partizana. Otkad postoje Partizan i Zvezda, mnogo primera je navijača jednog ili drugog kluba koji su igrali za jedan ili drugi klub - grmeo je Iliev.

On je potom medijima saopštio kakva pitanja smeju da postavljaju, što je potpuno neprimereno za jednog ozbiljnog fudbalskog funkcionera.

DAJE GARANCIJE

- To više neću da čujem dok sam direktor u Partizanu. Ja garantujem za ovog dečka. Prema tome, ja sam sportski direktor, ja pravim tim. I tačka! Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se njemu više neće postavljati. Ja znam šta će on na terenu da pokaže. I znam da će da izgine za ovaj sveti dres. Juče, kada je čuo da ga Partizan hoće, duplo veći ugovor je odbio. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao. Ja stojim iza njega. Ja! Dalje...

Sve ovo prepoznali su i obični navijači, koji su osudili ponašanje Ilieva.

"Viče kao lud. Ako Iliev neće da čuje mišljenje 'grobara', možda mu i ne treba", "Čovek je na svemu i svačemu", "Ti, bre, nisi normalan, reaguješ kao da nisi sav svoj", samo su neki od komentara navijača Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading