"Vučica" odbacuje Kolarova?

Autor:

Sport

22.05.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati italijanskim medijima Aleksandar Kolarov mogao bi ovog leta da napusti Romu, koja želi da podmladi tim.

Aleksandar Kolarov

Iako ima ugovor na još godinu srpski defanzivac će najverovatnije napustiti redove "vučice" koja želi da se oslobodi njegove plate koja na bruto nivou iznosi oko šest miliona evra po sezoni. 

Pored Aleksandra Kolarova, Roma će se rešiti Edina Džeka i Kostasa Manolasa. Na platama De Rosija, Kolarova, Manolasa i Džeka, mogla bi da uštedi oko 30 miliona evra dok od njihovih obeštećanja očekuje blizu 60 miliona evra.

Zamene za 33-godišnjeg Kolarova su već spremne. Dugoročni plan je da mesto levog beka popuni klupsko dete i po menogima najtalentovaniji Italijan na toj poziciji - Luka Pelegrini koji je bio na pozajmici u Kaljariju. Takođe, Džetro Viljems iz Ajntrajhta je na meti "vučice", koja će pokušati da ga dovede ovog leta.

Mediji su u nekoliko navrata tokom sezone pominjali da bi Kolarov mogao da završi karijeru u Partizanu, ali je pre nekoliko dana otkrio da navija za Crvenu zvezdu, pa je to malo verovatna opcija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading