Varan odlučio gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

22.05.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Rafael Varan rekao je da će u ostati u kraljevskom klubu i sledeće sezone.

RepublikaFoto: instagram.com/raphaelvarane
Rafael Varan

Dosta se spekulisalo o budućnosti francuskog fudbalera, čak je i sam Varan nagoveštavao da razmišlja o tome, posebno nakon što je dogovoren transfer defanzivca Porta Edera Militaa za 50 milion evra.

- Ostajem u Realu i sledeće sezone. Siguran sam da ćemo ponovo da oživimo snažne emocije. Borili smo se, trudili smo se. Ne možemo da krivimo ništa posebno za lošu sezonu - rekao je Varan, a prenosi španska Marka.


Visoki štoper objasnio je i da u fudbalu postoje i loši ciklusi, kada ekipe nisu na svom nivou.

- Mi prošle sezone nismo bili na najboljem nivou, ali bićemo opet najbolji. Moramo da razvijamo i Zidan je veoma jasan po tom pitanju.Moramo sve iz početka da gradimo i da promenimo neke stvari - zaključio je Varan.

Francuz je u Real stigao iz Lansa 2011. godine za 10 milona evra, a onda je sa Madriđanima osvojio dve titule u Primeri, četiri Lige šampiona i i četiri trofeja na Svetskom klupskom prventsvu, tri UEFA Superkupa, dva španska Superkupa i jedan Kup Kralja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading