DOVEDITE FEJSU DA VRATIMO TITULU

Autor:

Sport

22.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želiš da budeš prvak, onda u timu moraš da imaš Ljubomira Fejsu (30)! Beskompromisni vezista rodom iz Vrbasa proteklog vikenda je sa Benfikom stigao do šampionske titule u Portugalu u konkurenciji večitog rivala Porta, a Srbin se upisao u istoriju evropskog fudbala kao igrač sa čak 11 ligaških pehara u isto toliko sezona! Naime, otkada je u julu 2008. prešao iz kulskog Hajduka u Partizan za tada rekordnih 1,2 miliona evra, Fejsa se pretplatio na trofeje državnog prvaka, pa na društvenim mrežama navijači crno-belih, Liverpula, pa čak i Milana mole taličnog fudbalera sredine terena da pređe baš u njihov voljeni klub!

Ljubomir Fejsa

JECAJI SA ENFILDA

Fejsa je bio deo sjajne generacije crno-belih koja je uspostavila dominaciju u srpskom fudbalu i vezala rekordnih šest šampionskih titula, a Vrbašanin je učestvovao u uspesima u sezonama 2008/09, 2009/10 i 2010/11. Baš zato "Grobari" vape za povratkom sjajnog veziste kako bi prekinuli Zvezdinu seriju trijumfa u Superligi.

- Dođi u Partizan da prekineš niz - jedan je od komentara na Instagramu.

Liverpulu ni 97 bodova u Premijer ligi nije pomoglo da završi na prvom mestu posle čak 29 godina čekanja budući da je Mančester siti bio za dlaku bolji, pa zato navijači velikana sa Enfild rouda žele da im baš Fejsa donese šampionski pelcer.

- Neka dođe u Liverpul - vape iz očaja za vezistom navijači tima sa severa Engleske, kojima se smučila trodecenijska crna serija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ljubomir Fejsa

SKUDETO TE ČEKA

Ne pate za titulama samo Partizan i Liverpul, već i Milan. Sedmostruki osvajač Kupa, odnosno Lige šampiona, samo je senka nekada moćne mašinerije sa San sira. Poslednjih osam sezona Serijom A dominira Juventus, a crveno-crni su poslednji put bili prvaci Italije još 2011. Reprezentativac Srbije koji je, osim sa Partizanom i Benfikom, prvak bio i sa Olimpijakosom u Grčkoj, savršeno bi došao roso-nerima u namerama da prekinu niz torinskog velikana.

- Dođi u Milan da osvojimo Skudeto - poruka je navijača posrnulog giganta Fejsi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading