Loše vesti za Crvenu zvezdu pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

21.05.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan dobio je poziv od reprezentacije Kanade da nastupi na Gold kupu, koji se od 15. juna do 7. jula održava u tri zemlje, a to su SAD, Kostarika i Jamajka. Da li će ovo stvoriti probleme crveno-belima?

Milan Borjan

Dakle, on će ovog leta imati kraći odmor od saigrača iz Crvene zvezde. Čuvar mreže crveno-belih našao se na širem spisku selektora Džona Herdmana, a nema sumnje da će biti i na konačnom, koji će biti objavljen početkom juna.

Borjan se našao među 40 igrača, koliko su objavile sve zemlje učesnice.

Kanada se nalazi u Grupi A sa Meksikom, Martinikom i Kubom. Plasman u četvrtfinale obezbeđuju po dve najbolje ekipe iz grupe.

Inače, prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je svega dva dana po završetku Gold kupa, tako da, ako Kanada dođe do samog kraja, polufinala ili finala, teško da će Borjan braniti za crveno-bele, bar kada je u pitanju taj prvi meč.

Ono što treba naglasiti je i činjenica da će crveno-beli već 18. juna saznati ime prvog rivala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading