Zvezdaši mogu da odahnu, napadač ostaje na "Marakani"!

Autor:

Sport

21.05.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Gane Kvesi Apija odredio spisak od 29 igrača na koje računa pred početak Afričkog Kupa nacija. Poziv je dobio krilni fudbaler Čukaričkog Samjuel Ovusu, koji se istakao odličnim partijama u ekipi sa Banovog brda, dok na Apijinom spisku nema napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Zašto na spisku nema Boaćija, obrazloženo je da je izostao zbog problema sa povredom. Od reprezentacije se oprostio Asamoa Đan, a glavne zvezde biće Kvadvo Asamoa, Džordan i Andre Aju i Kristijan Atsu.

Selekcija Gane će se oko tri nedelje pripremati u Dubaiju i pokušaće da prigrabi titulu najboljeg na "crnom kontinentu" prvi put nakon 37 godina. Gana je četiri puta osvajala trofej za najbolju reprezentaciju u Africi.

Afrički kup nacija igra se u Egiptu od 21. juna do 19. jula, a očekuje se da Apija prijavi 23 igrača par dana pred samo takmičenje. Gana će se takmičiti zajedno u grupi F zajedno sa Kamerunom, Gvinejom Bisao i Beninom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading