Neverovatna priča: Ko je ubedio Milojevića da ostane na "Marakani"!

Autor: informer.rs

Sport

21.05.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je sve išlo u prilog odlasku trenera Crvene zvezde, Vladan Milojević ostaće na klupi Crvene zvezde do leta 2020. ponajviše zahvaljujući navijačima. Otkriven je pravi razlog preokreta na "Marakani".

RepublikaFoto: Starsport
Milojević ostaje na "Marakani"

Prema navodina "Informera" trener crveno-belih već je bio doneo odluku da napusti "Marakanu", ali se predomislio posle sastanka sa vođama "delija", koji su ga svim silama molili da odradi i poslednju godinu ugovora.

Milojević je za dve godine u Zvezdi osvojio dve šampionske titule i igrao u grupnim fazama Lige Evrope i Lige šampiona. To ga čini najuspešnijim trenerom crveno-belih u 21. veku. Pored toga, prvi je stručnjak koji je opstao na klupi Zvezde pune dve sezone još od pokojnog Velibora Vasovića, kojem je to pošlo za rukom u periodu od 1986. do 1988.

Prema rečima izvora sa "Marakane", kod Milojevića je posle svega došlo do zasićenja i umora. Smatrao je da je i za klub i za njega bolje da ekipu preuzme novi trener.

RepublikaFoto: Starsport
Proslava titule

- Milojević je nameravao da ode posle finala Kupa protiv Partizana. Čelnicima kluba je rekao da je umoran posle dve godine u kojima je bilo svega, velikih utakmica, velikih uspeha i trofeja. Oni su bili spremni da prihvate rastanak, međutim, tražili su od Milojevića da ispoštuje i navijače, koji su želeli sastanak s trenerom - rekao je sagovornik "Informera".

Na tom sastanku Milojević je "delijama" izneo iste razloge za odlazak kao i članovima uprave kluba.

- Navijači su Milojeviću odgovorili da razumeju da je željan odmora, ali su mu objasnili da bi ostankom na klupi Zvezde dobio njihovu naklonost za sva vremena. "delije" su od trenera tražile da, ako ikako može, odradi i tu poslednju godinu ugovora i pokuša da osvoji treću uzastopnu titulu. Milojević je na kraju pristao - ističe izvor sa "Marakane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading