Svi pričaju o Ilićevom penzionisanju a on želi samo jedno

Autor:

Sport

19.05.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan dan za sve u Humskoj... Saša Ilić će protiv Proletera (19.00) odigrati poslednji meč na svom stadionu, a pred izlazak na teren čelnici crno-belih priredili su koktel i ispraćaj u penziju.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Veliki broj bivših saigrača, trenera i legendi Partizana došao je da isprati Ilića. Miroslav Đukić, Branko i Vuk Rašović, Danko Lazović, Nikola Ninković, Đorđe Pantić, Nenad Bjeković i mnogi drugi bili su uz kapitena.

- Ovo je mnogo težak trenutak za mene... Hvala svima koji su došli. Vidim puno bivših igrača i legendi. Neću puno da pričam, imam pripremu za utakmicu, želim i sada da Partizan pobedi. Nisam otišao iz Partizana, ovo će uvek biti moj klub- rekao je Ilić.

RepublikaFoto: Republika

On je dobio i sliku poznatog umetnika Koste Bradića. 

Prisutnima se obratio i predsednik kluba Milorad Vučelić.

- Kada gledate kako igra Saša Ilić onda vam se čini da je sve jednostavno, da je fudbal jedna krajnje jednostavna igra. Zašto? Zato što su samo kod vrhunskih ljudi u svim delatnostima veličine jednoistavne i sve izgleda jednostavno. Kod Saše je to ne samo jednostavno nego i jedinistveno -rekao je Vučelić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading